Nurrose ayımda kullanmaya başladım ve o ay ilk adetimi oldum ama bu ay olmadım hala bu hap düzensizlik yapıyor mu yaşayan var mı
Babymomyy1 Nurrose haptan mi bilmem ama ben 8 ay olmadım sonra normal 21 lik hapa geçtim o düzen sağladı ama emzirme süreci bence adel ol olma. Kullan başka hap yok emzirirken kullanmak için bildiğim kadarıyla. Korunun kızlar 💋
seemaaca Nurrose bende 4 ay oldu kullanalı hala düzensiz emzşrdğim için başka hap da kullanamıyorum adetim geçti diğer adet zamanım geldi çok şükür test yaptım bir şey yok ama kaşık ağrılarım var adet olamıyorum berbat bişey
Nurrose NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ama başka hapta bilmiyorum emzirirken kullanılabilecek ne yapacağım sasırdım
Nurrose Babymomyy1 evet korunmak önemli tabi ama haptan mı pms den mi bilmiyorum adet öncesi ruhsal sıkıntıya giriyorum doğumdan önce yoktu böyle bir şey
Nurrose Beyzaveduru herkeste farklı etki yapıyor sanırım kimisi çok sık oluyor kimisi hiç olmuyor bende hapa başlar başlamaz adet olmuştum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Nurrose evet baska hap yokmuş, doktora gittim, spiral düşünmüyor musun dedi, hayır dedim, eşin korunsun o zaman hapa ara ver bakım 1 ay kadar yapacak bir şey yok maalesef dedi
Nurrose seemaaca ben hap bitikten sonra kullanmayı bırakacağım sanırım böyle düzensizlik daha kötü ya
seemaaca Nurrose 3 - 4 ay sonra düzene giriyormuş demiştim eczacı ama benim girmedi bırakmak bebek olması açısından riskli ama…..