beyzadodo Kızlar cimnastik egitmenligi icin bir kreş haftada 1 gun 600 tl teklif etti ancak yolada 200 tl civari gidiyor sizce degermi oglumu biraktigima yoksa calissammi kararsiz kaldim
Dmt-01 beyzadodo o bir gün çocugunuzuda yanınızda götürseniz kreş yönetimiyle görüşün bi yanınızda götürün
Babybloom beyzadodo değer iş hayatına geri dönmek için adım olur. Önce bir kreşle başlar sonra devam eder bu işler. Çocuğunuzu haftada bir gün idare edebilirsiniz bence ki çocuğunuzun okul yaşı gelmiş onu okula da verebilirsiniz.
aysetatlierbek beyzadodo paraya ihtiyacınız varsa bence olabilir zamanla alışır ya da denerseniz eğer çocuğunuz alışırsa bu duruma daha iyi bir işte çalışabilirsiniz geliri iyi olan
Dmt-01 beyzadodo yaa ne zararı olacakki bir gün sonuçta sanki.Yol parası olmasaydı 600 tl iyi olurdu aslında ama işte yarısı nerdeyse yola gidecekmiş ama yinede ihtiyacınız varsa gidin hatta bikaç kreşle görüşün.Bizim kreşe gelen cimnastik hocası başka kreşlerede gidiyor
sezer2022 beyzadodo ders kaç saat sürüyor? Açıkçası ben hem hava almış olurum, hemde CVmde tecrübe olur diye giderdim (yoksa 400 lira ne sizi zengin yapar ne fakir 🤷🏻♀️