Birkizannesi123 Kızlar merak ediyorum ortalama boyları aslında kiloda yazdım benim kızım çok zayıf boğazı kötü ama boyuda kısa gibi 88 cm boy 11.500 kilo
susunbebekuyuyo Birkizannesi123 28 aylık kızım 12.500 kg 92 cm boy 4,5 yaşında ki kızım 13,500-14 kg 105 cm boyu demem o ki her çocuğun gelişimi farklı aynı anadan bile doğsalar sağlıklıysa sıkmayın canınızı 💕
Miniki Birkizannesi123 kilo ve boy genetikler çok alakalı . Benim oğlumda zayıf ama kilosunu çok takmıyorum ilerde alır diyorum. Boy için bi arkadaşıma doktor takviye vermişti. Doktoruna danışarak bu talepte bulunabilirsiniz
Birkizannesi123 nurcanyvz kuzum o aylarda benim kızımda öyleydi yürüdükten sonra falan çok az kilo alıyor sabit kaliyor
oglumubeklerken Birkizannesi123 sizin ki kızmış benim oğlum var, 26 aylık olmak üzere, güncel boy kilo bilmiyorum ama 2 yaş kontrolünde 14 kilo 95 cm di. Kız ve erkek gelişimi farklı oluyor tabi ki.
nurcanyvz aliaras_2022 bı doktor çok fazla kilosu dedi diğeri normal kilosu dedi sağlıklı olsun da inanın kilo umrumda değil