Ilayda127 9 ay 22 günlük geceleri saat başı uyanıyor dönmeye çalışırken kalkıyor ne yapsam bu uyanmalari en aza indirebilirim eskiden 2 saatfe bir kalkiyordu ama şuan saatte kalkıyor ben düzelmesini beklerken daha kötü oldu herşey.
Mgf Ilayda127 16 ayligiz 1 yasindan beri ayni syledginiz gibi.bazi gunler saat basi bazi gunler 2 saatte bir.cok nadir kesntisz 3 saat uyudugu oluyo.b8zimkinn sıkntisi disler ama ondn uyaniyo
uykucukoalaa Ilayda127 mutlaka bı sebebi vardır dişleri çıkıyor olabilir yada atak haftasindadir 21 aylık ve hala geceleri uyumadigi oluyor yani kendini buna alıştır bence dişlerin sonu gelene kadar en azından 😄
Ilayda127 Mgf 4 aydır dış sancisimi cekio bilmiyorum ki inşallah geçer dedikçe daha kötü oluyo anlamadim
Mgf Ilayda127 tam olarak 4 aydr dis.cunku biri cikiyo derkn oburu patliyo pesnden bi tane daha damaklari hep şiş.4 disi ayni anda cikti tam duzldi derkn yeni disler ptlmya devm ediyo.bu hfta cikan 2.dis mesela biride glmek uzere.oglm ilk disini 11 aylkkn cikardi.ozmndn beride duznmz bozuldu.doktorumz nrml dis ypr dedi
Ilayda127 uykucukoalaa o konuda haklısınız alistirmam lazım ama bu kadarda terse gitmesin biraz düzelsin derken🤣
Mgf Ilayda127 aynı sekildeyim.en fazla uyudugu 3 4 saat.oda arada.1 tas oncesi yine iyiydi.gce 1 2 uyanrdi.memeden kesene kdar kesntsz uyku hyal gibi benm icin disler cikck meme biteck ondn snra insallh
Ilayda127 Mgf benimde öyle sanırım özellikle misafir geldiğinde asla uyumuyor bugün gündüz sadece 30 dk uyudu
Mgf Ilayda127 o bizdede oluyo.teyzeleri fln gl8nce saatlerce sarkiyo uyku saati.azck uyuyup uyn8yo hmn