Anne001 Kızlar bugun bebeğimin tırnaklarını keserken yanlışlıkla baş parmağının ucunu kestim çok ağladım o da ağladı kanadı simdi uyuyor ama bir sorun olur mu basına gelen var mı çok pişmanlık duyuyorum...
Deletedmom277 Anne001 Çoğumuzun başına geldi ama geçti. İnanın bunlar en ufak sorununuz olacak büyüdüğünde göreceksiniz 😀 bir şey olmaz sık sık yıkayın parmağını mikroba şu an açık ama iyileşiyor hemen
ElizErva Anne001 ayy benim kızımın tırnaklarını babası kesmişti 10 parmagıda kanıyordu çok canım yandı içim sızladı ama gecti şükür
Yenievliiiiii Anne001 canı saolsun Bi daha dikkatli olursunuz. Uyurken keserseniz öyle sorun olmaz inşallah
Annelinko1 Anne001 bende ilk defa kestiğinde kanamıştı ben oturup hüngür hüngür ağladım kızım hiç ağlamadı birkaç gün sonra geçti
ElizErva Yenievliiiiii benimde haberim yoktu kendi kendine kesmiş zaten iyice bi haşladım bidahada kesmedi
Haribo42 ElizErva ben veremiyorum oyle seyleri esime valla guzel kesmicendzn degilde ben herseyin kontrolu bende olsun istiyorum:( bezini bile simdiye kdr kimse degismedi cocukla ilgili herseyi ben yapmak istiyoeum buna beni tüketiyoe.. :(
Gamzeli2206 Anne001 ay aynısı benim başımada geldi oturup ağlamıştım şimdi aklıma geldi aynı baş parmağının ucu tırnak makasını ters tutuyorum öyle kesiyorum artık et kaptırma derdi olmuyor geçmiş olsun hemen iyileşiyor