Evimamin031120 Arkadaslar aranızda spiralle hamile kalan var mı nasıl oldu? Benim adetim 5 gin gecikiyor bütün belirtiler var açıkcası hic böyle gecikme olmamıstı korkuyorum 🥲
mlmd Birdunyabircennetannesi Evimamin031120 bnde yeni 1 ay önce taktım 1 ay olmadıda hatta sürekli bel agrısı sancı ve kanamam oluyır normalmi
hatice4949 Evimamin031120 kaynanam spiralle eşime hamile kaldı bundan 29 sene önce spiral çocuğa zarar veriyordu diye erkenden sezeryan doğum yaptılar eşim baya kuvezde kaldı sonra maşallah bir tosuncuk oldu çıktı kuvezden 🤷🏻♀️
Evimamin031120 Htcypc ben de cok korktuö ama cidden daha doktor islem yapacak sanarken kalk bitti dedi 😂
hnnl Evimamin031120 canım eğer hamile değilsen direk ek yöntem daha al ona güvenme ben bakırlı taktırdım üstüne prezervatif onu da geri çektiriyor düşün 😃korkuyorum çünkü bu kadar şeye rağmen de olursa artık takdiri ilahi diyorum
caniminikizleri Evimamin031120 bu yüzden spiral takılı olduğu halde ek bir korunma ile korunuyoruz kesinlikle güvenmiyorum mesela benim yengemde spiralle hamile kalmıştı 🤭
kimbuannes Evimamin031120 hayır gayet yerinde duruyordu nasıl oldu doktor bile çok şaşırmıştı öğrendiğimde 3,5 aylık olmak üzereydi
Birdunyabircennetannesi Evimamin031120 Yav kontrole gitmemiş bende çıkıvereyim görsünler kontrole gitmemeyi dedim 😅😅😅
hnnl Evimamin031120 kız ilk iki bebeğim biri 1 yıl korunmadım olmadı sonra oldu 2 inci 3 yıl korunmadım bir kere bile olamadı sonra oldu 3 te dikkat ettik selamın aleyküm nasıl gitti nasıl oldu 🤣🤣hala aklım almıyor o yüzden psikolojim yerle yeksen 😁😁