Ege4535 Kızlar 11 aylik bebisim putulu gıda yemiyor yeni yeni alıştırmayın çalışıyorum çorba veriyordum hep blender dan şehriye koydum icine kıyma koyuyorum artık başka neler önerirsiniz yavaş yavaş alışması için?? Y a da siz neler yaptiniz
09dilek Ege4535 blendır yerine çatalla ecmeye başlayabilirsin elinle küçük parçalar koparıp ağzına verebilirsin. Aklıma başka bişey gelmiyor ben hiç blendır yapmadım
Aylakiz0-6 Ege4535 pilav ekmek içi bunları çok küçük miktarda verebilirsiniz önce, sonra arttırabilirsiniz. Yine omlet, haşlanmış sebzeler çiğnemesine yardımcı olacaktır
Ege4535 09dilek yemeklere baslamak istiyorum dediğiniz gibi çatalla ezip ama oturup kusacak gibi oluyor ben de çorbalar kıvamını artırarak gideyim dedum kati gıdaya inşallah doğru yoldayimdir
Ege4535 Aylakiz0-6 henüz pilav vermedim fakat köyü kıvamda yayla çorbası yaptım inşallah ona da gecicem oguruyor işte kaşıkla verdigimde
Ege4535 Aylakiz0-6 mesela sabah tereyağlı labnelo yumurta sarısı veriyorum küçük parçalarla ağzına güç bela yutuyor başka tarifinjz varmi yumuşak tutması kolay
09dilek Ege4535 öğürme refleksi doğal bir refleks öyle öyle alışır bu ayda zaten parmaklsrı ile tutup yemesi lazım çok geç olmadan alıştırın derim
Aylakiz0-6 Ege4535 benim bebeğim de sürekli kusuyordu ama ben kusuyor diye püre vermedim hiç devam ettim saydıklarımı vermeye bir süre sonra alıştı inanın siz de çok küçük miktarlarda örneğin pirinç pilavını birkaç tane vererek başlayabilirsiniz sonra kaşığın ucuyla vs alışıyorlar zamanla
Ege4535 09dilek öğurse sadece iyide bunu sık tekrarlayın kusuyor bir de belkide henüz hazır değil bilemiyorum