Sevilayrodin Merhaba bebeğim 4 ay 28 günlük ama yan dönmüyor bi ara 4. Ayın baslangiclarinda dönmeye çalışıyordu artık onuda yapmıyor sizin bebekleriniz aynı ayda olanlarda durum nedir ?
Hayallina Sevilayrodin canım sen egzersiz yaptır internette videolar var günde oldukça yaptır zorlamadan , benim kızımda dönmüyordu, artık dönüyor yuvarlanıyor
ayazasaf Sevilayrodin bizde 5 ay 2 günlüğüz tam dönmüyor doktoru normal dedi. Ayrı bir çocuk fizyoterapisti ilede gmrüştüm oda erken daha vakti var dedi hepsi kurulu saat gibi şu saatte dönmez diye ekledi :) zamanla öğrenirler canım
Zehraarel Sevilayrodin tam oğlumla yaşıt bebeğiniz benimki hareketlendi yavaş yavaş dönüyor sağa sola sizinki hiç mi dönmüyor
Anneee89 Sevilayrodin sanırım bebeklerin boyu ile de alakalı kaç cm şuan uzun bebekler kendini daha rahat kaldırıyorlar endişe etmeyin 🤗
Sevilayrodin Hayallina bakayım bir yaptirayim bende . Aslında sevdiği oyuncaklari koyuyorum belki döner alır diye ama banamisin demiyor😂
Sevilayrodin ayazasaf her bebeğin gelişimi farklı diyorlar doğru. Ama okuyorum burda 2 aylıkken 3.5 aylıkken dönenler varmış bizimkimi tembel diye dusunmeye başladım 😊yapcak bişey yok canı ne zaman isterse
Sevilayrodin Zehraarel merhaba evet dönmüyor bi arada dönmeye bir süre yeltendi yakında döner tamamen dedim ama onu da birakti😊
Emirin_Annesi02 Sevilayrodin bebeklerimizin fiziksel sorunları yok çok şükür. Oğlum 5 ay 16 günlük. Şimdi yüz üstüyken sırt üstü dönüyor ama sırt üstüyken dönemiyor. Bu arada sürünmeye de başladı. Tam anlamıyla dönmek de 1 ay geç olsun sorun değil. Çok akıllı şimdikiler. Allah ömür verirse büyütecekler her şeyi yapacaklar inşallah 🤗🤲🏻
Sevilayrodin Anneee89 en son 4 ay kontorolunde 66.5 du boyu şimdi dsha da uzamis gibi sanki. Galiba babasına çekti onun gibi tembel ondan donmuyor😁😁
Songlkrdmn5 Benim oğlum da 5 ay 8 günlük bir kez dönöeye çalıştı zorladı zorladı olmadı ama ben kilosuna bağlıyorum oğlumun maşallahı var 9,5 kilo ondandır diyip kendimi teselli ediyorum.
Sevilayrodin Songlkrdmn5 masallah Allah bagislasin🙏 bakalım biraz daha bekleyelim dönerler herhalde.yada direk yürürler belki😊
Kevser61 Sevilayrodin benm kızımda 4 aylıkken yeltenır gıbı oldu ama dönmedı bıraktı 1 ay kadar da yapmadı dha smdı 5 aylık yarım dönuyo bırakıp gıdemyorum artık ya tam dönerse korkusundan. Acele etmeyın zamanı vardır
Emirimiz Sevilayrodin çok normal biz 7 aylıkken döndük 12 aylıkken süründük 14 aylığız bu ara yürüyrecek gibi çok takıyoruz kafamıza bende geçen yürüme ile ilgili post açtım adamım bugün Adım atıyo baya baya takma kafana zamanı var her şeyin
Sh123 Sevilayrodin suan 5 ay 18 günlüğüz 1 haftadur falan donmeye yuvarlanmaya başladı normal bence sizinkide
nvnysrn 4ay 20 günlüğüz yani ne zamandan beri dönüyo bilmiyorum ama tamamen yuvarlanma yok bizdede ama sırt üstü yatarken hemen yüzüstü dönüveriyo artık altını değiştirirken zorlanıyorum