hasretleee Çok yoruluyordum saç dökülmesi kilo verememe tansiyon düşüklüğü kan verdim D vutaminin5 çıkmış normalde 30 olması lazımmış 😔doktor bakalım ne önerecek ihmalmetmeyin kizlar çok önemliymiş
ygzmoms hasretleee sadece bunlardan kilo verememe yok diğer herşey var halsizlik vs gidip baktirayim bende
Hayat76 hasretleee saç dökülmesi baş ağrısı halsizlik hepsi var bende yarın gidicem dogim yaptığım günden beri halsizim başım ağrıyor
hasretleee ygzmoms kesinlikle baktır B12 düşük olabilir d vitaminide internet baktım hepsi vardı bende tahlil istedim yanilmamisim
hasretleee Hayat76 bende doğum yaptığından beri toparlanamadim doğumdan bütün tepolar boşalıyor vücutta bulamayınca halsizlik bitkinlik normal görmüyordum kendimi d vitamini aşırı düşük çıktı bence ignyey başlayacak
Niluu hasretleee Vücudun devamlı ihtiyacı olan bir şey ve bizim yeterince alamadığımız bişey doğal yollardan. babam yurtdışında yaşıyor doktor önermiş o getiriyor. Kanseri bile d vitamin eksikliği tetikliyomuş
Hayat76 hasretleee ben pazartesiye dahiliye randevu aldım. Artık dayanamıyorum hergun ağrı kesici içiyorum yarın sağlık ocağına gidicem orda test yaparlar mı acaba
hasretleee Niluu evet internette bı baktim neler neler hepsinide yaşıyorum valla🙄korktum da allh korusun ya ihmale. Gelmiyor demirimde düşük çıkmış bakalım ne vaslayacak