Arzukayamen-25 Bebeğim 10 gun sonra bir yaşına giricek ne dişleri çıktı ne de yürüdü benim gibi telaşlanan var mı yoksa ben mi çok abartıyorum
twogirlmom Arzukayamen-25 benim ikizlerim var biri 6. Ayda diğeri 1. Yaşına bastığı ay çıkardı dişleri. Biri 12. Ayda biri 13. Ayda yürüdü
Arzukayamen-25 twogirlmom darısı basıma insallah tek çocuk biraz hevesleniyorum bide emsallerini görünce ister istemez üzülüyorum 🫶
Menessasmom twogirlmom sizinki ne zaman çıktı diye sormamış hanfendi sizinkinden bğyük olmasına rağmen çıkmamasına endişelenmişte sormuş buna rağmen bunu belirtmenize ne gerek var kadın zaten endişeleniyorum diyor
twogirlmom Arzukayamen-25 hayır üzülmeyin her çocuğun gelişimi farklıdır bakın ikiz kardeşler ama ikisinin gelişimi çok farklı ilerledi asla endişelenmeyin. Bir iki ay geçsin hala aynıysa bir doktora gorunursunuz. Diş etlerinden diş çıkma belirtisi var mi peki
twogirlmom Menessasmom farkindaysaniz telaş etmemesi için benim ikizlerin de bir yaşından sonra diş çıkarıp 13 14 aylar arası yürüdüğünü söyleyip normal olduğunu vurguluyorum. 18. Aya kadar da yurumemeleri normal diş de şuan için normal yani sizlik bir durum yok
Harikuya-Su Benim kızımda ocakta 1 yaşına girdi şubatta ilk dişi çıktı henüz yürümeye cesaretlenmedi endişelenme canım bende bekliyorum o hazır olunca gelişicek zaman ver annesi 😁