aysedefnesmom Kizlar mrb bebeğim üç aylık kaka problemimiz vardı o yüzden doktor biogia gaz damlası vermişti o iyi geldi kizima fakat çok az hemen bitiyor pahalı olduğunu için maddi durumdan dolayı alamadim bende metsil aldik en ucuzu o diye iki gundur kullanıyorum bebeğim daha sık gaz çıkarır oldu nedense ve gündüz uyuyan çocuk hiç uyumuyor ? Neden böyle oldu acaba sizde de bu etkiler görüldü mu hanımlar
Arelll aysedefnesmom bende metsil kullanıyorum çünkü bir tek o rahatlattı oğlumu ama uykusuzluk yapmadı bizde
Senammm aysedefnesmom 18 gunluguz hastaneden cıktımızdan berı kullanıyorum oyle uykusuzluk yapmadı bızde
Canansena aysedefnesmom bizde metsil kullanıyoruz çok iyi geldi uyku konusuna gelirsen bebek lerin bir anı bir anını tutmuyor ben gaz damlasından olduğunu düşünmüyorum
YDM aysedefnesmom Metsil damla değil canım ilaç diye biliyorum 7 tl falan . Gaz için genelde . Nurle Hurley al o biraz daha ucuz kabızlık için zeytinyağı verebilirsin ya sütüne ya da mamaya katip. Gazi yoksa kullanma bunları kis
aysedefnesmom Arelll ya gaz çıkartıyor onda problem yok ama hiç uyumuyor damladan mi acaba dedim bende günde kaç defa veriyosn ve kaç damla
Arelll aysedefnesmom sabahları 5 damla veriyorum eğer çok gazlı olurda gece yatırmadan önce de zinco veriyorum 4 damla
aysedefnesmom YDM çok gazlı bir bebek cnm damla yardimi olmasa asla durmaz bence bide kaka problemimiz olunca ne yaptiysam düzelmesi bu kaka problemi
YDM aysedefnesmom Çok gazlı ise zaten kullan ama kabızlık için değil diye biliyorum biraz zeytinyağı verebilirsin ben hergün veriyordum kabiz olmasın diye sadece gaz sancısı vardı zinco omix bize iyi gelmedi kolikler için olan maflor iyi geldi çok şükür
deletedmom4842 aysedefnesmom Metsil kullandım oğluma gaz sorunu için çok iyi geldi ama başka bir sorun çıkmadı