Hayalizlerim Gidip memnun kaldığınız önerebileceğiniz yer varmı Eyüp Alibeyköy Şişli civarında güzel biryer varmi kızlar yaza kadar biraz azalsın istiyorum birde hangi lazer çeşidini önerirsiniz vücut ve yuz için bilenler yazabilirmi?
burcu0302 Hayalizlerim Ben de yeşilpınarda oturuyorum çok araştırdım beyaz tenliyim tüylerim koyu renk bu şekilde olanlarda en etkileşim alexandrate lazer diyorlar gop küçükköy duygu hastanesinde var emzirdiğim için erteledim ama belki hormonlardan dolayı tam sonuç alamam diye. Buz lazer düşünüyorsanız da arkadaşım gop merkezde neslim güngen güzellik merkezine gitti memnun kaldı
burcu0302 Hayalizlerim Bu arada yüz genelde bitmiyor daha da kalınlaşıyor ve cilt lekesi kalabiliyor diyorlar tüy sarartma yaptırdı kuzenim hiç yok gibi yüzünde tüy
Hayalizlerim burcu0302 Duygu hastanesi duymuştum gidip memnun kalan varmi biliyormusunuz benimde kıllar siyah buz lazer etkili midir acaba hiç bilmiyorum onu
Hayalizlerim burcu0302 evet yüz riskli ya cesaret edemiyorum bir türlü o yüzden belki yaptıran biri görüp yazar burda tecrübesini
burcu0302 Hayalizlerim En etkilisi alexandrate lazer beyaz tenli siyah tüylülerde kalıcı olarak bitiriyormuş sadece buz lazere göre daha çok acıyormuş özellikle general bölge çok acıyormuş. Buz lazerde bir süre sonra tekrar seansa girmek gerekebiliyor uyutuyor çok kalıcı olmuyor diyorlar. Duygu hastanesini kadın dogumcumun sekreteri önermişti görüşmeye gittim kafama yattı siz de bi görüşün ona göre karar verin isterseniz