145312 Bayanlar dünden beri mastit oldu göğsüm augmentin kullanıyorum ama geçmiyor resmen süt gelmiyor göğsüm tıkanmış be yapmalıyım lütfen tavsiyeler ,ilerleyen günlerde geçer mi
aycasil 145312 bende yaşadım bebeğim 4 aylıkken. Sağım yapın bol bol. Mümkünse hastane tipi cihaz ile sağın genelde hastaneler sağım yaptırıyor. Ve sıcak duş almaktan kaçının. Çünkü sıcak duş süt kanallarını açar daha çok süt gelmesini sağlar. Ben antibiyotik kullanmadan bol bol sağarak atlattım. Ağlayarak emziriyordum bebeğimi.
ElifS95 145312 bol bol süt sağma makinesiyle sağım yapın ilk bebegimde çok olurdum ikinci de 1 kere oldum ilk aylarda mastit olmaya fırsat vermeden devamlı sağım yapmak lazım birde goguslere masaj yaparak sağım yapmanin da çok faydası var acilde zaten bir şey yapmıyorlar emzirdiginiz için sağım yapın en kolay o şekilde kurtulursunuz
Gonzalezz 145312 sıcak duşa girin suyun altında memenize masaj yapın süt akana kadar yapın sonra da sağın sütü
cansu3545 Sıcak bir duşa gir . Sonra sıcak su torbası al koy göğsüne. Makineyle boşalt sağ göğsünü ara ara da sıvazla akışı hızlandırır. Yoksa çok ağrır hemen yapın iyi gelir başıma geldi benimde ordan biliyorum
leylmom 145312 bende 1 gün böyle oldum sağamıyorum süt gelmiyo ve acıyo . Havluyu ütüyle ısıttım ısıttım göğsüme koydum 1 saat boyunca böyle yaptım yatmadan. Gece de hep o göğsümü emzirdim sabaha açtı çok şükür