Cactuswoman01 Kızlar merhaba bebeğime sabahları Avokado veriyorum ve sonrasında kakada siyah olması oluyor bu normal mi?
kaysi_cicegi Cactuswoman01 bende veriyorum sabahları yumurtalı omlet yapıyorum kakasında siyah şeyler oluyor normal bence
Binnur_cam Cactuswoman01 avokado muz ıspanak yeşil mercimek sonrası kakamız misssss siyahımsı soluk renk bol kokulu 💩😅 Kararan yiyecekler ya normal bence korkma
Cactuswoman01 Başına gelen oldu mu acaba hem ocean microfer kullanıyoruz normalde de renk değişikliği var tabi ama bu kadar değildi. Poposuna siyahımsı rengi kalıyor
Cactuswoman01 kaysi_cicegi yumurtalı omlrti nasıl yapıyorsunuz acaba rica etsem tarifini verir misiniz?
Cactuswoman01 CaninannesiCemre 4 aydan bu yana demir damlasından dolayı koyu onu artık algıladım ama 2 günüde siyah olunca tedirgin oldum
CaninannesiCemre Cactuswoman01 Olabilir ,ben genelde muz ile veriyorum avakadoyu ondan mı olmuyor acaba,ben de öğrenmiş oldum 🙏🌸
Cactuswoman01 Binnur_cam evet kokusu anlatılacak kadar fenaydı kapı pencere açtık bu karda kışta 🫣🤭 çok teşekkür ediyorum içim rahatladı çok şükür 🌺
Binnur_cam Cactuswoman01 uuuuhhh o neydi gııızz diye çıkıyorum ben totoyu yıkadıktan sonra içime işliyor kokusu 😅😅😅
kaysi_cicegi Cactuswoman01 çeyrek avokadoyu çatalla eziyorum bir yumurta kırıyorum az bi tuz o şekilde pişiriyorum güzel yiyor süt alerjimiz var olmasaydı peynir kaşar filan da koyardım
lceLady Cactuswoman01 ben veriyorum ama dediginiz gibi olmuyor Damla falan veriyorsanız ondan olabilir
Cactuswoman01 CaninannesiCemre evet bende muz ve elma avakado karışık muhallebi yapıyorum demek ki ondan oluyor muş :)