Aysegul___ Dün taktım halen kanamam Var kanamadan ne kadar zaman sonra olmalı ve korunmalı mi yoksa korunmasız mi olmalı ? Hormonlu spiral taktım.
Hep-sevgiden Aysegul___ ben taktirdim geçen ay bir hafta ilişki yok bu ay içinde adetin bitince kontrole gel dedi biz kontrole gidene kadar ek bir yöntem daha kullandık ne olur ne olmaz ama şöyle biseyde var ben daha öncede 6 yıl kullandım spiral ve ek bir yöntem kullanmadık ama şimdi ek bir yöntem kullanmak istiyorum çünkü geçen sefer hamile kalsam tamam ikinci oldu derdik ama şimdi üçüncü olsa ne gücüm ne takatim nede üçüncü cocuga bakacak psikolojim var
incir-receli Aysegul___ hormonlu spiralle beraber doğum kontrol hapı kullanılmaz bende bugün hormonlu taktırdım 3-4 gün ilişki yasak 15 gün sonra kontrol dedi ilk ay prezervatif kullanabilirsiniz kontrole kadar sonrasında ben geri çekilme düşünüyorum
hnnl Aysegul___ ben taktırdım bakırlı ama hep taktırdığım andan itibaren hem spiral hem prezervatif artı geri çekilme 😀
Aysegul___ SevimliHayaletCasper peki doğum kontrol hapı kullansam olur mu evde var doktor yazmıştı ama Doktora sormadım olur mu diye dün canım çok yandı .
Aysegul___ Yada nasil yapmalıyım ? Bilmiyorum, 1 oğlum var ve başka da çocuk istemiyorum tüp baglatana kadar korunmak istiyorum yaşım çok genç .
Aysegul___ Hep-sevgiden ve son bir soru daha sorayım ek olarak hap kullansam olur mu sizce ? Doktor gelecek ay dedi ve dikkat etmek istiyorum daha önce yazdığı hap var
Milo Aysegul___ bana doktorum 10 gün agır kaldırmam iliski olmaz demişti . Yinede siz spiral da takılsa korunun şansa brakmayn bence
Kalbimm06 Aysegul___ bende Kurban Bayramı’ndan bir kaç gün önce yaklaşık 6 ay oldu oğlum 9 ay 12 günlük ilk taktığımda 10 gün sonra kontrola gel ve ilişki yok ağır taşımak yok demişti şimdi kadar bir şey olmadı çok şükür sadece spiralle korunuyorum bakalım inşallah sürpriz şimdi olmaz oğlum 3 yaş olsun ondan sonra istiyorum