Esrasevim Merhaba bugün bir yaş kontrolü vardı kızımın iştahsız bir bebek 9 kg doktor kilosunu boyuna göre az buldu iştah açıcı multivitamin ve kan ilacı verdi bu durumu yaşayan var mı neşer yapabilirim
Beyasel Esrasevim benim kızımda bir yaşında 9 kiloydu ama doktor normal demişti şimdi yine çok kilolu değil 3 yaşında 15 kilo minyon bi çocuk yapiyla alakalı birazda
tosbiksmoms Esrasevim kizim 10 aylık 8400 kg yasina ancak 9 kilo olur ve bana da normal olur diyorlar.
Kuzeynepp Esrasevim bizde 15 aylık 10 kiloyuz ama her ay kontrole gittiğimizde kilo almış oldugu için doktorumz normal karşılıyor. Saglıkları yerinde olsunda zayıf kilolu farketmez.
Minelinannesii34 Esrasevim bizde aynı şekildeyiz belki sizden 100 gram galamız vardır ama doktorumuz bişey demedi ben ek ilaç İstedim verdi boyu kaç Cm bebeğinizin
kizinaasikbiranne Esrasevim benim kızım da 1 yaşında 9600 gr kilosunu normal buldu ve iştahı da var ayrıca her şeyi yiyor. Bence sizin kızın kilosuda normal geldi bana
Esrasevim Kızımın boyu 75 cm kilosu 9 kg doktor dediğim gibi özel bir multivitamin ve kan ilacı verdi