Meri-Mel Hilalgunes Ayyyy annem de sürekli diyor boy uzatiyormus onun için mi kullaniliyor postta görünce hemen atladım kadın haklimi yoksa burada beklim 😃
Mrvsmt2502 Hilalgunes bende burda satan bi kadın görün araştırmıştım ama boy uzatması ile ilgili bi bilgi bulamadım maalesef. Kemik gelişimini destekliyor diyor ama boy uzatır demiyor 🤷
Mrvsmt2502 seniyirimmisdafaa kalsiyum içeren şeyler kemik gelişimi detçstekler zaten ama doğrudan boy uzatmaz pna kalırsa peynir yoğurt falanda boy uzatmalı 😃
Mrvsmt2502 Meri-Mel popüler olan şeyler bana uzak geliyor hep karar sizin 🤷 Eskiler iğdeyi boy uzatmak için değilde bağırsaklarını çalıştırsın diye yiyordu bilmiyorum o yüzden. Birde boy genetiktir dış faktörler çok az etkiler
Meri-Mel Mrvsmt2502 Ben de öyle düşünüyorum annem sürekli söylüyor gereksiz buluyorum ben kisayim eşim kısa ,çocuk selvi olamaz😌😊
Hilalgunes Meri-Mel bizde öyleyiz eşimle ama kızım kısa gidiyor onun için araştırmaya girdim ablam çok övdü ama net birşey bilmiyorum ablam fayda ediyor diyor ama