ftmanur Kizlaaar mamayla ilgili bir sorum olacak. Bebeğim 16 günlük sütüm en başından beri az geliyordu. Şimdi kesildi nerdeyse tamamen mamaya döndük. Kaç ml veriyorsunuz iki beslenme arasında. Çok fazla istiyor benimki durduramiyorum
zk1611 ftmanur ben o zaman doktorum kilosuna göre ortalama bir şey söylemişti 70 cc ben hem sağıyordum hem mama veriyordum o zaman 70e tamamlıyordum anne sütünü 3 saatte bir besliyordum bir beslenmenizde 60 verin baktınız aranıyor bir 30 daha yapın öyle öyle ortalama ne kadar içiyor bulursunuz
moommyyy ftmanur 30 ml verin doymazsa tekrar 30 ml verin böyle böyle zamanla ne kadar içtiğini anlayabilirsiniz. Bir de doymadığına emin misiniz? Benim bebeğim de anne sütü ve mama alıyor ama bazen yine de aranıyor öyle olduğu zaman emzik veriyorum eğer ağlamazsa doyduğunu anlıyorum deneyebilirsiniz isterseniz.
tpbm1710 ftmanur bebekler balık gibidir siz şuan 90 da verseniz 120 de verseniz anlamaz ki alır hepsini içer 30cc verin baktınız aranıyor aç ağlıyor bir 30 cc daha verin benim bebeğim 4 aylık olcak 90cc içiyor