deniizfm Merhaba ben 34 haftalık doğum yaptım bebeklerim bugün tam 30 günlük oldu hastanenin önerisi ile aptamil pramatil kullanıyorduk artık kabız yapmaya başladı bugün hipp 1 aldım erken mi sizde kiloları erkek olan 3 oldu kız olan az bir şey eksik
Nur1212 deniizfm genelde 3 kilodan sonra normal mamaya geçiriyorlar ama tabiki doktorunuza danışın mamalarının içine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı koyabilirsiniz doktorumuz öyle söylemişti
deniizfm Nur1212 doktorum da 3 kg den sonra geçebilirsin dedi de bende tereddütte kaldım acaba mama mı kabız yaptı yoksa başka bir şey mi hipp de aldım bugün oradaki adam çok gaz yapar dedi o da kafamı karıştırdı
Nur1212 deniizfm bebekten bebeğe değişir o hipp kullandım bebeğime kilo aldırmadı aptamil kullanıyorum bizde gaz kabızlık yapmadı 26 haftalık doğmuştu bu arada bebeğim
Nur1212 deniizfm bebeğim 3 kilo taburcu oldu 108 gün kaldı Sağılan sütlerim vardı onları verdim aynı zamanda emzirdim kilo alımı az olunca başladım mamaya bir iki kutu falan kullandım sonra normal mamaya geçtim Eoprotin de kullandım ben o süreçte anne sütüne koyuyordum
melekopn Oglum 29 haftalık dogdu 52 gün kuvezde hem sma mama hemde anne sütü verdiler çıkınca 3100 kg da idi simdi 4 aylik hep sma optipro kullandık suanda 6 kilo gaz yapmıyor cokda severek iciyor ama bebekten bebege fark var