ozlemaryad Merhaba herkese 2 aylık kızım var dün gece 5’ten beri asla uyumadı ağlıyor internette damlayı buldum sakinleştirmesi içim yanımda kimse yok yardımcı olacak kullanan var mı fikirlerinz neler ?🌸
Aselincimom ozlemaryad 4 yaşından önce verilmiyor uyutmuyor da sadece uykuya geçiş sağlıyor bebeklere böyle şeyler vermeyin doktora sordun mu ?
minikkoalalar ozlemaryad bize eczacı vermedi . Kaç yaşında diye sordu 1 yaşına girecek dedik veremem 4 yaşından büyük değil dedi demekki oldukça ve 4 buçuk yaşında oğlum var alsaydim oğlum adına alıp da verebilirdim ama bebeğimi tehlikeye atmak istemedim.
Sinem61 ozlemaryad ben hangi doktora sorduysam asla önermedi kesinlikle böyle seyler kullanma bebege dedi
ozlemaryad Aselincimom hayır sormadım uyku için değil rahatlaması için vereceğim hiç bir problemi yok çünkü ateş gaz vs eczacı verebilirsin dedi ama kullanan var ise danışmak istedim
Aselincimom ozlemaryad valla ben kullanmadım kullanmam da bana kalırsa çünkü 4 yaşından önce verilmiyor eczacıya kalsa kalp ilacı da verecek maksat satış yapmak bence doktorunuza danışın ya da bu kadar uyumuyorsa doktora götürün belki bi sıkıntısı vardır