Kuzikoo Herkese merhabalar. Bebeğim 3 ay 1 haftalık ve akşam 21:30 gibi uyuyor ilk başta 4 saat filan deliksiz uyuyor ama sonrasında neredeyse saat başı uyanıyor. Genelde de gaz sancısıyla kıvranarak uyanıyor. Sizlerde durumlar nedir acaba. Bebeklerinix bu kadarlıkken uyku düzenleri nasıldı?
pozitifanne06 Kuzikoo 3 ay 8 günlük, gece 1-2 gibi uyuyor 2 saat sonra uyaniyor sonra saat başı uyaniyo 8 gibi artık 10 dakikada bir uyanıyo 9da da tamamen uyanmış oluyo elimden geldiğince uyutmaya çalışıyorum kalkmasın diye pışpışlıyorum salliyorum ama değişen bu şey olmuyo
mervekaran05 Kuzikoo 3 ayligiz tam gündüz uykusu suan sıfır diyebilirim sadece memede uyur indirsem uyanıyor gece uykusuna 11 buçukta geçiyor 3 saate bir uyanıyor. Fakat göğsümde uyuyor yatağında uyumuyor😬
Gonzalezz Benimki 3aylik. Gündüz pek uyumuyor , akşam da geç uyuyor gazdan dolayı ama gece uyanmiyor. Sbaaha karşı uyanıyor,gece de gazdan arada kıvranıyor ama uyanmiyor
EbruBoluKaya Biz gece 12 1 de anca uyuyoruz 2 en geç 3 saatte bir uyanıp emip tekrar yatıyoruz gündüzleride 1 saati geçmeyen 2 3 uyku yapıyoruz bizim tek eksimiz gece gündüz kucakta uyuyoruz yatağına koyduğumuz an uyanıyor bütün gece yüzüstü göğsümde yatıyor