Papatya-eylul88 Gun icinde temizligini tam olarak nasil yapiyorsunuz?her kullanimdan sonra.uni babay biberon temizliyeci aldim onunla yikasak olurmu?
Binnur_cam Papatya-eylul88 ben genelde önce sıcak su ile emzik biberon temizleyicisi ile beraber yıkıyorum duruluyorum sonra arıtma suyuyla birdaha yıkıyorum ..
AkcaHnm Papatya-eylul88 biberon temizliyiciyle yıkıyorum gün içinde haftada bir sterilizasyon makinesine atıyorum emziklerile ve sağım makinasıyla birlikte
Bebekcino Papatya-eylul88 biberon fırçası ile uni baby yada e bebek markasıyla yıkıyorum ve sterilizasyon makinesi koyuyorum. Her kullanımdan sonra steril edilmeden kullanmıyorum
Papatya-eylul88 Prensesin_Annesi_ yani süngere uni babay biberon temizleyici döküyorsunuz sonra normal yikiyorsunuz duruluyorsunuz dogrumu
tpbm1710 Papatya-eylul88 sünger ile değilde biberon yıkama fırçaları var onunla yapsanız daha iyi olur silikon Olanıyla
Prensesin_Annesi_ Papatya-eylul88 Eve beneğimin biberonunu yıkadığım sünger ayrı uni baby yıkıyorum sonra güzelce duruluyorum hafta 2-3 kezde kaynar suda bekletiyorum yine uni baby döküyorum