hermionegrangerr_ Kizlar aklimdaki menu su dolma-sarma, yogurtlu garniturlu makarna, tavuklu kombe (antep ve civari bilir) yani tavuklu borek tarzi. Baska ne yapilabilir ne yapbilirim onerilerinizi bekliyorum🥰🥰
durukusunannesi_ hermionegrangerr_ bizimkinde peynirli poğaça kısır Rus salatası tuzlu minik kurabiye elmalı kurabiye tırtıl kurabiye bi de yaş pasta oluyor zaten yeterli gelmişti bize
hermionegrangerr_ durukusunannesi_ aslinda tatli tuzlu karisik kurabiye de ekleyebilirim tesekkurler onerin ixin♥️
ftmnr1523 hermionegrangerr_ tuzlular baya zengin olmus. Yaş pasta zaten olur. Kurabiye ve havuçlu toplar ya da irmik topları yapabilirsiniz bence.
cokisimvardahacocukuyutucam hermionegrangerr_ bence çok güzel tatlı sadece pasta olmalı çünkü bu doğum günü ve pasta on planda olmalı mercimek köftesi yada felah koftede olabilir cnm .
hermionegrangerr_ cokisimvardahacocukuyutucam yaa fellah koftesi cok iyi bi secenek dusunucem teşekkürler💛
haydii hermionegrangerr_ bizde sarma kurabiye amerikan salatası patates salatası kek bir kac birsey vardı yeterli ya börek de vardı kaynanam yapmıştı 🤫😁
kandelci @hermionegrangerr_ bende süsleme yapmak istiyorum hatta post açtım ama çok yazan olmadı karar veremiyorum nasıl yapsam diye .kendim süslemek istiyorum varmı önerin canım
hermionegrangerr_ kandelci valla guzelim ben balon aldim amazondan dogum gunu dekorasyonlari diye arattim cikti ama ben yurtdisindayim tr amazonunda var midir bilmiyorum ekstra olarak arkaya boss baby birthday posteri aldim onu da amazondan buldum bikac sey daha aldim dur fotosunu paylasayim. Kuzenimle suslicez