Zelihanur Kızlar arabamizi değiştirdik. Ekran var fakat video oynatmiyor. Video nasıl oynatilir bilgisi olan var mı? Ben kullanirken oğlum durmuyor çizgi film açıp durur belki
Annesi23 Zelihanur bizimkinde telefonun wifisine bağlanıp oradan da ekrandan YouTube açıp video oynatılıyor ama arabadan arabaya farklıdır tabi
Omeraslan Zelihanur biz bu iki uygulamayı indirdik. YouTube girince istediğimiz videoyu açabiliyoruz. Her araba için farklı mi bilemiyorum tabi
Zelihanur sadeturkvatandasi izlenir niye izlenmesinki. Oglum küçük durmuyor ben ehliyeti o doğduktan sonra aldım oto koltugu da kullanmadım alışık değil bu saatten sonrada oto koltuğunda da durmuyor bu yontwm iyi olur gbi geldi
hemsireemom Zelihanur telefonunuzu yansıtın eğer arabanızın yansıtma özelliği varsa hem daha kolay oluyor öyle kullanıyoruz
Zelihanur hemsireemom o zaman telefonu kullanamamis olacagiz da o yüzden galiba bir yolu varmış ama bulamadık biz
durukusunannesi_ Zelihanur canım arabalar güvenlik amaçlı video oynatmaz en son model arabalarda dahil. Ama yolu var tabi ki 🥲eşimin bir arkadaşı var bir cihazla aracın beynine girip özelliğini açıyorlar bizde yaptırdık böyle birini bulmanız lazım eşiniz sanayi de falan bulur
sadeturkvatandasi Zelihanur böyle yöntemler olduğunu bilmiyodum ama oğlum küçük diyorsunuz oto koltuğunda durmuyor diyorsunuz çok tehlikeli bari izletecekseniz oto koltuğu alın öyle izlerken durur
GezginPaNDa Zelihanur kaç yaşında oğlunuz. Emin olun çocuklar bizden hızlı alışır. Güvenlik için oto koltuğu şart şahsi fikrim
Zelihanur sadeturkvatandasi küçüklükten alismadigi için malesef oto koltugunda durmuyor denedim alacaktim