Mom_0 sahildeyken elinin üstüne düştü toparlayamadı suratı yere geldi. Küçük taşlar vardı onlar yüzünü sıyırdı kanadı ve kaşı şişti. 15 20 dk sonra uyudu. Hâla uyuyo. Kaşı şiş mor. Buz koydum ilk müdahale olarak birazda krem sürdüm. Başka ne yapılabilir ?
AkcaHnm Mom_0 çok geçmiş olsun hero stickler var sıyrıklar için iyi gelebilir.eczaneye sorabilirsiniz
Alyakbr Mom_0 siz yinede ne olur ne olmaz belli aralıklarla uyandırın kafası falan geldiyse uyimamasi lazım
Dejajavu Kafasını sert mi çarptı . Öyle durumlarda belli bir saat aralığı uyutulmaması gerekiyor diye biliyorum
Alyakbr Mom_0 siz zaten hemen koymuşsunuz uyandiginda biraz daha koyarsınız ama şuan uyuyor ya kaç saat oldu uyuyalı benim cocugimda dusmustu biz hasteneu götürdük.ne olur ne olmaz diye 6 saat uyimamasi lazım denmişti redbir amaçlı bir şekil uyitmadik.dayanaladi zaten uyudu 3 saatte bir uyandirdik
Alyakbr Mom_0 kusma halsizlik ağlama huzursuzluk vs degisik şeyler varsa mutlaka doktora götürün gözlerde kayma falan
sze_ Mom_0 bence uyandır ne olur ne olmaz her ihtimale karşı konuşma şekline bak dengesine bak ilk fırsatta da götürun hastaneye