habibe50 Kızlar bebegimin kafasında üst tarafta konak var ve nasıl geçer bilmiyorum sağlıklı büyümez diyen çok insan var etrafta gelişimini etkiler diyen tecrübeli anneler yazar mı lütfen nasıl çözüm bulabilirim bebegim yarın 6 aylık olacak ?
ilaydaaltann_ habibe50 gelişim hakkında bilgim yok ama benim kızım dalin şampuan kullandığım için oldu yağını kafasına sürüp şapka giydirmistim geçmişti bi kaç güne. Şampuanı da değiştirmiştim
Seastar habibe50 Gelişimle ne alakaymıs en kotu ıhtımal mantar yapar dedi doktor.Ketoral krem yazdı.Şampuan olarak da incia kullanıyoruz konak karsıtı bir şampuan.Eger sacı uzunsa erkekse mutlaka kestırın.Oğlum epey saçlı dogdu doktor duzenli aralıklarla kestırtıyor.Kafası terlerse daha beter oluyor.Kremle yumusadıktan sonra hafif hafif tarayabılırsınız.Ama mutlaka doktorunuza danısın.
ZeydsMom habibe50 bizde konak suphesi oldu daha yeniydi bebek yagi surup masaj yaptim sonra banyo yaptirdim. Taradim oyle 2 defa yapmamla gitti.
tubaa35 Banyo öncesi Bebek pamuğuna zeytinyağı döküp konak olan yeri nazikçe ovalayabilirsin sonra da tarakla taradığında çoğu dökülüyor
1ciftyesilgozzz Banyodan önce pamuk ile zeytinyağı sürdüm kafasına 10 dk bekleyip konak tarağıyla taradım. Baya döküldü sonrası banyo. 2 kez yaptım geçti 🙏 gelişimle bir alakası yok ilk defa duyuyorum .
Seastar sulekzl Evet 2 kez de sacını iyice kısalttırdık 2 numaraymıs şu an yok cok sukur😌Kafadan terledigi için oldu sanırım saç da cok olunca yaramadı.