iyiki Neler yiyorusnuz özellikle çoklu besin alerjisi olanlar ? Ve diyete girdikten ne kadar sürede bebeğin kakası düzene giriyor kan ve mukus yeşil olması vs
beyser iyiki benim bebrgimde süt ve süt ürünleri kuruyemiş dana ve kuzu etine alerji var susamda tuketmiyorm.ilk kizimida böyle alerjiyle buyuttm bu ikinci bebeğim daha tecrübeliyim artık 😂haftada 3 kez balık yiyorum bol salatayla siyez bulguru dan pilav hindi,tavuk sote tüm sebze yemeklerinden yapıyorum tüm bakliyatlari tüketiyorm.bazen salatalarimada bakliyat koyuyorm.kahvaltida hergun iki yumurta meyvesuyu sıkıyorm avokado zeytin patates kızartması reçel pekmez farklı farklı hazırlıyorum aralarda taze ve kuru meyveler tüketiyorm ayrıca decavit kullanıyorum d vitamini ile çünkü vitamin değerleri düşüyor bu diyette herşeyden vitamin almaya çalışıyorum süt olsn diye boza çok süt yapıyor bu arada onu sık sık alıyorm şimdilik aklıma gelenler bunlar
btgy Merhaba bebegimin kakası mukuslu ve yeşildi ishal gibi bende tüm hayvansal gıdaları kestim sadece küçük baş hayvan eti yiyorum şehriye makarna vs paketli gıdaların hiçbirini yemiyorum kahvaltı da salata hazırlıyorum zeytin ve çavdar ekmeği alıyorum fırından onları yiyorum ara öğün meyve yada granola alıyorum badem yada hindistan cevizi sütüyle onu yiyorum na yemekte sebze yemegi pirinç ,bulgur pilqvı yada haşlanmış patates yiyorum bu tarz besleniyorum iyice vegan oldum 🤣
iyiki btgy tavuk veya kuzu eti yiyormusunuz peki ve gronola nerden bulabilirim. Badem yesek alerji olmaz mı
beyser iyiki hayır portakal greyfurt nar mandalina kendim sıkıyorm yazdan her meyveden yaptigimz kompostolardan içiyorum.aslinda yemek seçenekleri var canım tüm sebze bakliyat yemekleri kuzu belki tüketebilirsn alerjisi yoksa hindi eti denedin mi ? Her yemeğin yanına salata içecek koyuyorm ben turşu farklı şeyler olsn bana diye hiçbir paketi gidayida tuketmiyorm eser miktarlar bile alerji yapıyor 😐
arsasy beyser benim oğlum 4 aylık dana -kuzu eti ,süt ürünleri, patlıcan domates biber salçası ,patlıcan ,tavuk,yumurta , bakliyat , narenciye, havuç , bamya,hurma ,ayva elma kabak,patates alerjisi var sizler ne kadar şabslısınuz. Ben kafayı yemek üzereyim
jdjdjf arsasy alerjileri geçti mi ? Ya bebeğim çoklu besin alerjisi var sizin gibiyiz mahvolduk ne versem kan kan kan bebeğimi nasıl besleyeceğim korkuyorum mama da içmiyor sadece beni emiyorve zayıf
arsasy beyser hayır kan hiç olmadı. Balık-tahin-patlıcan da feryat figan ağlıyor. Kırmızı et yiyince gözü şişiyor. Diğerlerinde mukuslu kaka hzuursuzluk aşırı gaz problemi
beyser arsasy bize alerji uzmanımız kanlı kaka olmadığı müddetçe diğer tüm belirtileri dikkate almamak gerektiğini söyledi yeşil mukuslu kaka huysuzluk gibi gibi.. ama benim kızım direk kanlı kaka yapıyor malesef o yüzden diyetteyim