Esoz1110 Kesinlikle ağzını açtıramıyorum ne yapmam lazım antibiyotik vermem lazım şırınga ile de denedim renkli kaşıklada ağzını kapıyor çok ağlıyor kızım nasıl yapmalıyım😔
Kizilciksurubu Esoz1110 Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama biberon emziğinin içine döküp içiriyorum ben.
Mmeelliikkeee Esoz1110 biraz meyvesuyuyla tatlandırıp deneyin küçük bir çeyrek çay bardağı kadar kahve yanı bardakları falan , yada ikisini de bi onluk enjektöre çekin
Zumra_Fatma Esoz1110 ben siringali kqsikla veriyordum cnku hem degisikdi hemde siringa gibi sikinca alttaki delikden agzini giriyordu hahah sabahlari pekmezi bile oyle veriyorum
Binnur_cam Esoz1110 Korktuğu için yazmışsın bence biraz ara verebilirsin çocuk sonuçta hangi çocuk ilaçlarını doğru zamanında içerki içirmek çok zor .. Üstüne gidersen iyice ters teper..
Matmazzel1 Şırınga önerecektim yazmışsiniz ben siringayla dudağının kenarından ufak ufak sıkıyorum yok asla açmiyor ağzını kilitliyor.
Esoz1110 Mmeelliikkeee ağzını sımsıkı sıkıyor tam acacak gibiyken veriyorum yandan akıyor ağzının nasıl olacak bilmiyorum reflüde var hemen öğürüyor
Esoz1110 Zumra_Fatma genelde öyle sevmiyor yabancı birinin kendisine dokunmasını kulağına bakıldı bogazına o yüzden korktu
Esoz1110 Binnur_cam ateşi varda çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum ateş düşürücüyü de içmek istemedi hemşire bir tanısa yazdım da portakl suyuna katıpta verebilirsin demiş bilmiyordum
Binnur_cam Esoz1110 ay çok iyi ozaman öyle ver bari zor valla çocuklara ilaç içirmek. Benim kızımda rsv oldu üst üste çok ilaç vermek zorunda kaldım elimi saçına uzatsam ilaç vercem sanıp kafa çevirirdi ilaç vermeyi kesince düzeldi
Lazerlimunafik Esoz1110 Meyve suyu veyahut süt kutusunun ön veya arka kısmını kesin şişeyi oraya koyun ve pipetle içirin
Esoz1110 Lazerlimunafik ağzına hiçbirşey dokundurmuyor biberondan bile korkuyor ilaçmı verecekler acaba diye birde daha pipet kullanamıyor
Esoz1110 Lazerlimunafik denedim öylede içmedi zorla veriyorum birazını atıyor ağzından sürekli öğürmek istiyor iyileşse de gerek kalmasa ilaca çok mutsuzum görseniz halimi her yolu denedim içiremiyorum