yeniannee3209 Kızlar bebeğimin saçlarının içinde turuncu yaralar var konak bumu oluyor acaba 40 günlük
beyser yeniannee3209 zeytin yağı sur banyodan bı yarım saat önce beklet öyle sonra sıkı tarakla tara çok hafif çok iyi geliyor benimde kızımda oldu 4 aylık biraz önce öyle yaptm onu yıkamadan baya temizleniyor
Serap-asel yeniannee3209 konaktır foto atarsan bakarız zeytın yağı sür biraz beklet duş aldır tara hafıfce zaten yumuşayıp dökülüyor
suuuuu yeniannee3209 Evet konak canm fotosunu gördüm paylaştığın. Bizdede vardı ama zeytinyağı etki etmedi malesef. Mustelanın konak şampuanını önermişti doktorum onunla yıkayıp tersine tarıyordum öyle geçti. Allah bağışlasın saglikla büyütün miniginizi 😇🤲💐
sokaklahmacunuu yeniannee3209 zeytinyag surup bekletiyorum ve tariyorum banyodan once yapiyorum banyo yaptiktan sonrada saci islakken yine konak taragi ile tariyorum tarakta kaliyor zaten 😊 dikkatli olun hafif hafif yapin cok narinler ❤️
bsrylmz1q Biraz zeytinyagı sür ve beklet daha sonrasında banyosunuz yaptırın. Tarakla yarayabilirsiniz hafif hafif dökülecektir zaten.
yeniannee3209 beyser teşekkür ederim ama konak mı acaba konak öyle mi oluyor öyleyse dediklerinizi yapacağım mutlaka🙏🏻🥰
SeydaCakmk yeniannee3209 duşa girmeden 1 2 saat önce bebeğin Konak olan bölgelerine vazelin kremi sürün 10 dakika sonra hafif tarakla tarayın saçında öyle kalsın 1 saat sonra duş aldırın çok etkili çözüm bizzat yeğenimde denedim ondan sonra saçında oluşmadı bile konak 👍
Eylul301023 yeniannee3209 duştayken kafasına zeytinyağı sürup konak taragiyla hemen tarayın hepsi kalkıyor ben öyle yaptım hepsi gitti