siyahinci_ Hiç bir fikrim yok sizin fikirleriniz nelerdir ne düşündünüz akşam için ne yapıcam diye düşünmekten cok sıkıldım artık
kuzey0301 siyahinci_ tavuk çorbası karnibahar haşlama sarımsaklı yoğurt yapcam kabak aşı yemeği ve ortaya bolca salata diyetteyiz 👌
Aleyunll siyahinci_ dünden kalan yemeklerim var kuru fasulye kabak dolması bulgur pilavı havuç ve kabak tarator turşu 😋
siyahinci_ beyzzsenturkk_ Pilav pek yenmez bizde Ya nohut desen oda aynı yemek seçen bir eş olunca işler zorlaşıyorr
kuzey0301 siyahinci_ öyle eşim olsa çöpe atardım 😂😂😂 çok şükür ne versem yiyor yemek yapmazsam da hiç Bisey demez sağolsun 🧡
dygefe Dünden nohut pilav var. Eşimin bayılarak yediği bir menü değil o kendine yapar akşam istediği yemeği🙂 oğlum pizza istedi ona pizza kızıma sebzeli makarna+çorba
[silindi] siyahinci_ Mercimek corbasi Tavuk şiş Lavaş Pirinc pilavi Ispanakli borek Salata Cola Muzlu Yaş pasta
lceLady siyahinci_ Pırasa ve cacık Benımde aklıma bişey gelmiyor Dün su böreği yaptım Ondan önceki gün bütün tavuk aldım fırında kızarttım yanınada patates bir diğer gün dana ciğer, bulgur pilavi, patates ve salata yaptım Belki fikir olur diye yazdım
Badeseyma Papatya-eylul88 valla ya ne yapak eşimde yer sağolsun hiç yemek ayırt etmez niye makarna yaptın demez tahi hergun çeşit çeşit yapıyorum da. Bugün birşey yapasim yok en güzel spagetti 🍝
Papatya-eylul88 Badeseyma aynen benim eşimde öyle saolsun tek corba koysamda demez niye yapmadin hiç olmadi kahvaltilik cikarir.seviyorum bu huyunu🫶sansliyiz bu konudaa