senadortbudakk Kızlar lütfen yardımcı olun kızım 3 aylık 4 5 gündür beni emmiyor mememi daha ağzına koymadan çığlık çığlığa ağlıyor morarıyor sadece gece ve tamamen uykuda olduğu zaman emiyor fark etmediği için sizde neden böyle yapıyor ?
tuuugc senadortbudakk ayakta emzirmeyi dene canım zıplayarak yani farklı şekillerde dene benim ki de 2,5 aylık yavaştan meme reddi yapıyor yani uykuya geçemediyse o deli anında yatıp almıyor memeyi ayakta yürüye yürüye emzirip sakinleşince oturuyorum dene istersen
poyrazarelinannesi senadortbudakk o aylarda meme reddi yaşanabiliyor maalesef. Loş bir ortamda memeyi görmeden ya da ayakta gezinirken emzirmeyi deneyebilirsiniz. Bir süreç bu, atlatırsanız sonra normale döner.
Gakkoyenge Meme reddi yaşıyor olabilirsiniz sağlık ocağındaki ebeden ya da hastanedeki emzirme danışmanından destek alabilirsiniz birde burnu tıkalıysa da emmek çok istemiyorlar geçmiş olsun
aysen032 Ay atağına erken girmiş olabilir bu ayda meme reddi ve uyku gerilemesi çok oluyor sabırlı olun ve farklı şekillerde emzirmeye çalışın biraz zorlu bir süreç malesef kii