BalkizimBaloglum2 nino33 4 kisiyiz sarmayi kizim seviyor diye kaynanam sarip getirdi,revaniyide kandil oldugu icin komsularima dagittim o yuzden yaptim digerleride normal aksam yemegi 😄
helinali tantuniayrangerisiyalan benim memlekette var toplayıp getiriyorum ama pazara geliyor sürekli siz nerelisinjz
tantuniayrangerisiyalan helinali Ben Tokatlıyım bizim orda da çok yaparlar ama orada yaşamıyorum buralarda da yok dediğiniz gibi memleketten toplamak lazım heralde 😄
Hallagalley [silindi] ay ben yalandan haşlanmış fasulyeler oluyor ya markette ondan kuru fasulye yaptım pilav yaptım ama dişime değiyor dedi sus ye dedim en son eline sağlık çok güzeldi diyor ahahjaahjaahagh beklentiyi min. tutuyorum 😂
Pinar_kb Havalibebek bu akşam beşamel soslu tavuk ve salata yaptım. Yanında dünden çorba, makarna vardı. Yarına fikir olsun size 😊
[silindi] Hallagalley ahahahah kiz allah seni napmasin valla en iyisini yapmissin alistirmamak lazim alistirinca ha bire istiyolar sonra 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Zumra_Fatma eşin sevmiyor diye kendini mahrum etme, sonuçta insanız ve canımız çekiyor. Önce kendini mutlu et sonra eşini 😌
BalkizimBaloglum2 Hallagalley karalahana sarmasini kaynanam sarmis yollamis kizim seviyor diye,revaniyide kandil gunu sevap komsularima dagittim o yuzden yaptim digrrleri normal gunluk yemek 😊
Zumra_Fatma Beyninizikullanmakucretsizdir valla yinede yapicam ama bugunde niyetliyim Allah kabul ederse ins yapmayi dusunuyorum aklimda
Beyninizikullanmakucretsizdir Zumra_Fatma dün oruçluydum biraz yapıp yedik birazını sarıp buzluğa attım. Eşim lahanayı büyük almış birazını kapuska yaparım 😂