Deletedmom_89 Evimde balkona da sürgülü kapıyla açılan boş bir odam var orayı 1 yaşındaki oğluma oyun odası yapmayı düşünüyorum. Havalar biraz daha düzelince orada vakit geçiririz dedim. Pinterestten falan da fikir araştırıyorum ama buraya da sormak istedim kızlar. Evinizde oyun odası varsa fotoğraf atabilir misiniz? Kendime bir link hazırlayıp yavaş yavaş toparlayayım diyorum.
sadeturkvatandasi Deletedmom_89 ikeanın mobilyaları kullanışlı oluyor oraya bakabilirsiniz, bizde oyuncak dolabı var çekmeceli çok memnunum. Hemde dekoratif olarak güzel duruyor.
merve171214 Deletedmom_89 Ben oğluma böyle bir oda yaptım burda kendi başına 2-3 saat oynuyor çok seviyor burayı 😊
Mrvsmt2502 Deletedmom_89 henüz gerçekleştirmedim ama odasının bi duvarı boş aşağıdan 1 metre kadarını alçı ile pürüzsüz bir hale getirip karatahta boyası ile boyayacağım. Daha sonra tebeşirle vakit geçirir çizim yapar istediği gibi. Birde oyun çadırı ve oyuncak çekmecesi var pek eşya sevmiyorum zaten çabuk dağılıyor odası bu şekilde oda rahat vakit geçiriyo bana da toplaması kolay oluyor 🥰
DerinTuana Ben ince yesil halıflex yaotım.Sonra köseler vs olusturdum.Geniste bir alanı var.Ara ara şekıl degisikligi yapıyorum.
Deletedmom_89 DerinTuana kullandığınız mobilyaları atabilir misiniz peki müsaitse. Yani ne kullanılıyor ne kullanılmıyor. Bu montessori aktivite masalarından falan almayı düşünüyorum
DerinTuana Deletedmom_89 renkli cekmecekerden ve calısma masasından aldım sadece digerleri oyuncaklardan birazdan foto atarım.
Deletedmom_89 sadeturkvatandasi teşekkür ederimm ikeaya bakayım. çekmeceliler yerine kutulu olanlar daha kullanışlı olur diye düşündüm içindekileri taşıma ve rahat toplama açısından
sadeturkvatandasi Deletedmom_89 olabilir burda zevkler devreye giriyor benim bahsettiğim çekmeceli dolabın üstüne minder yaptırabilirsiniz şık durur ya da oyuncak koyabilirsiniz malum her oyuncak çekmeceye girmiyor bazıları kurulu kalması gerekiyor mesela ben kızımın bebek evinin bir tanesini üstüne koyuyorum gibi gibi.
Hayalperest_07 merve171214 ayy beni bu odanın içine koysalar ben bile saatlerce oynardım çok güzel olmuş 😅
DerinTuana Biraz dagıldı.Görünmeyen kısımda da salıncak,kaydırak,top havuzu ve peluslar var.Bazılarını donem donem kaldırıp sonra yine cıkarıyorum.
DerinTuana Deletedmom_89 tesekkur ederim,yer konusunda sanslıyız alt kat epey genıs bende oyun alanı olarak degerlendirdim🌸