Daffodilwhite Merhaba iyi akşamlar, Ögretmenim. Projeksiyona baglanarak ders anlatacağım bana kullanıp memnun kaldıgınız her türlü projeksiyona baglanabilen apple ıpad modeli önerir misiniz? Projeksiyona baglanmak için ıpadlerde aparat mı var?
Iremylcnkya07 Daffodilwhite sanırım uygun kablo alınmaso gerek ıpad ve projeksiyon için biz ıpad 9. Nesil kullanıyoruz genel olarak tabletimiz güzel ama oyun için yada film izlemek için var yani
tuanamoms_07 Apple aksesuarlarını ayrı alıyorsunuz projeksiyonun bağlantı kısmının fotoğrafını çekerseniz size uygun aksesuarı verirler bende 5. Nesil var memnunum
Daffodilwhite tuanamoms_07 ıpadinizin marka model nedir tavsiye ediyor musunuz dönüştürücü dediğiniz hdmı digital av adaptör mü
tuanamoms_07 Daffodilwhite apple iPad Air 5.nesil 10.9 256gb dönüştürücü değil direk bağlantı şeklinde kablosu mutlaka vardır. Ben memnunum ama bana hediye geldi yani bu fiyata alır mıydım bilemiyorum
Daffodilwhite tuanamoms_07 yani bir aparat lazım diyorsunuz işte o aparatı bilmiyorum projeksiyon dan ya sıtıp anlatamam istiyorum