gncglozclk 24 gunluk kızım 1 haftadan fazladır hırıltısı var 2 kez doktora gittik grıp dedi cıgerlere ınmemıs sürekli ac burnunu dedı oyle yaptım azaldı ama hala var bu kadar uzun surmesi normal mı kızlar
Mirac-Asaf gncglozclk ben önlü arkalı gazete koyuyoyrum ayak altına zeytinyağı sarımsak kürü sürüyorum bu şekilde bi tık atlatblyz
Leylimleyy16 gncglozclk açtıktan sonra burnuna anne sütü damlatabiilirsiniz günde 3 defa. Her doktor önermiyor ama benim doktorum öneriyordu. Bebeğim 1 yaşında evde abisi olmasından dolayı her ay hastalanıyordu sıfır ilaçla bugüne kadar geldik.
gncglozclk FadiXx o nasıl oluyor canım neyden kaynaklı mesala burnunu acıyorum cekıyorum pislik geliyor alerji durumunda da gelir mi
Canimbebegimm11 Benim kızım da da var reflüsü var ve oda Geniz akıntısı burun tıkanıklığı yapıyormuş günde bir kez hava veriyorum rahatlatıyor burnunu temizliyorum
Aselincimom gncglozclk evine oda nemlendirici alabilirsin kaloriferden kaynaklı burunları kuruyor sürekli benim bebeğim de de hırıltı vardı ne yaptıysam geçmiyordu 2 gün önce aldım burnunu temizliyorum hava nemlendiriciyi de açıyorum hırıltısı olmuyor
Aselincimom gncglozclk içine suyu koyuyorum çalıştırıyorum yanlız hava makinası değil nem makinası havayı sadece grip olduğun da veriyorum 5 ml serum suyuyla sonra da burnunu temizliyorum
Aselincimom Canimbebegimm11 iletişimden bilgisayar telefon elektronik alet satan yerden aldım aslında denk geldi trendyoldan derma sipariş etmiştim o vana gelene kadar kaybolmuş çocuğumun sürekli burnu tıkanıyordu denk gelince bende alayım dedim