Orenda_ Bu ara sık sık baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar tansiyonum düşüyor özellikle gece çok başım dönüyor daha önce hiç böyle olmazdım.Bugün de çok kötüyüm.Niye olabilir hamilelik de yok
Kubraaybars Orenda_ ayy vertigo olabilir ben onu 3 gün çektim devamlı baş dönmesi mide bulanması yerimden kalkamıyordum bi git doktora
1Elisaninannesi Orenda_ bende spiral taktırdım bir ay oluyorum bir ay olmuyorum Berki olmuyorsunuz diye böyle oluyorsunuz
Orenda_ Kubraaybars Ayn öyleyim valla tansiyonum da düşük bir de baş ağrısı eklendi bugün tam oldu Gideceğim iştahım falan da kalmadı birşey yiyemiyorum.Off berbat durumdayım.
Kubraaybars Orenda_ çok fena yapıyor insanı bana iğne falan vurmuşlardı ilaç yazmıştı zor toparlamıştım hamileydim birde o zaman berbattı
1Elisaninannesi Orenda_ ben olmadıgım ay çok kötü oluyorum herşeyden midem bulanıyor sinirleniyorum başım dönüyor
Orenda_ 1Elisaninannesi Bilmiyorum regl olmadığım için mi ama günlük işlerimi de yapamıyorum bebekle ilgilenmek bile zor oluyor
Orenda_ Kubraaybars Gece yatacağım zaman kafamı yastığa koyduğum an dönmeye başlıyor ardından mide bulantısı oluyor.Gece uyanıyorum mesela sağımdan soluma dönerken kafamı çevirdiğim an dönmeye başlıyor o kadar berbat birşey ki gerçekten dediğiniz gibi
Orenda_ 1Elisaninannesi Sağol canım yarın gideceğim kesin bulunduğum ilçede kan aracı 10 da gidiyor geç kaldım bugün
Orenda_ Ferihasmom Yok gidemedim yaa iki günlük baş dönmesinin ertesi günü boyun ağrım oldu heralde tutuldu dedim ama bugün 5 gün olacak koluma vuruyor ağrısı kolum uyuşuk gibi 😕