gocebebirbayan Kızlar aranızda gıdı estetiği olan gıdısını aldıran var mı? Süreci , ağrıyı , normal hayata ne zaman dönüleceğini anlatır mısınız. Çok fazla rahatsız olmaya başladım doğumdan sonra sanki ikinci bir yüz çıktı boynumda 🥺😭
Momalpa gocebebirbayan yahu az evvel e bebekten ağlıyodunuz şimdi de gıdıdan ne enteresan insansınız şaştım kaldım
gocebebirbayan Momalpa canım o konu devam ediyor napim öleyim mi bekliyorum. Yatıp kalkıp aynı şeyi mi düşünüyorsun sen
Momalpa TubaB ama şuan yana yakıla param yatmadı bankaya gidiyorum onlara gününü göstericem vs diyodu 30 dk önce nasıl gündemi birden deişti bana garip geldi yani bilemiyorum benim öyle bir sorunum varken gıdıyı düşenecek halde olmam enteresan geldi 😂
gocebebirbayan Momalpa param var elbette ama bez almak için de o paraya ihtiyacım var. Neden paramı içerde bırakayım ki değil mi haksız yere. Sende iyice saçmalıyorsun ya. Napim yani öleyim mi ? Kendi bakımımı da ihmal etmem asla yani e bebek için de kendimi paralayck değilim elbet yatar o para diye her gün arıyorum başka elimden gelen birşeu yok. Dünyanın da sonu deil yani dimi bu olay
Momalpa gocebebirbayan evet ben biraz takıntılıyım özellikle hakkım yendiği zaman duramam yerinde bu maddi veya manevi olsun hiç farketmez hakkımı kimseye yedirmem ister bir lira ister onbin lira lira olsun bir konuyu halletmeden diğer konuya geçemiyorum. Umarım hakkınızı alırsınız iyi günler