Buseniz_02 Ya acaba kalan varmı birde emziriyorum ve adet olmadım bebeğim doğalı 7 ay oldu acaba koruyor diyorlar ama sizce varmı aranızda
sadeturkvatandasi Buseniz_02 şimdiye kadar olmadıysa allahın sevgili kuluymuşsun gerçekten 6 aydır hiç korunmadınız mı?
salakmisincemilee Buseniz_02 cocuk istemiyorsan alabilecegin tum onlemleri almalisin sut falan korumaz
theblackvirgo Buseniz_02 askom selamın aleyküm ben onlardan biriyim prezervatif ve geri çekilme ile korunurken hamile kaldığımı öğreniyorum asla sut korur diye bisey yok 40in çıktıktan sonra bile oluyor yani kizim 7 aylıkken hamile kaldım şuan 12 haftalık gebeyim 9 aylık kizcem gelde işin içinden çık çok dikkat et önlem al benim gibi basın yanmasın
Buseniz_02 sadeturkvatandasi ben birşey yapmadım doğum kontrol hapı vs hiç kullanmadim eşim korunuyor o sekil ama insan korkuyor kaza ile olur muyum diye
laydaakocc Bir arkadaşım var burda süt koruyor zaten, ben korunmuyorum demişti. Bebeği 3 aylıkken tekrar hamile kaldığını öğrendi. Allah gönlünüze göre versin ama düşünmüyorsanız başka korunma yöntemlerini kullanın bencee
Buseniz_02 laydaakocc evet doğrudur valla eşim korunuyor geri çekilme vs ama onada güven olmaz çok korkuyorum her iliskide şuan bebeğim ufak , sezeryan korkutuyor birde rabbim kim ne zaman istiyorsa ozaman versin inşallah
salakmisincemilee Buseniz_02 esiniz nasil korunuyor prezervatif mi yoksa geri cekilme falan deme dusup bayilirim
Buseniz_02 salakmisincemilee evet o şekil, ben korunmuyorum neden degisik geldi bu sekil t yakınimdan kişilerde korunuyor tabiki rabbim nasip ederse her şekil olur
laydaakocc Buseniz_02 Geri çekil ve dua et ha 😂 şaka bir tarafa eğer hamile kalma durumu sizi bu kadar korkutuyorsa bence geri çekilme ile korunmayın zira bi korunma yöntemi değil
aysegul_my Buseniz_02 bizde ilk cocuktan sonra geri cekilme ile 4 sene korunduk eşin eminse olmuyo bişi sonralardan istedik falan hemen olmadi derke oldu ikinci bebegimi dünyaya getirdm dahada istemiyorum tüpleride bağlatmadim o an korktum keske bağlatsaydim spiral falan ben asla taktiramam geriliyorum öyle seylerde ya hap ile korunmam lazim yada prezervatifle
salakmisincemilee Buseniz_02 bu bi korunma yontemi degil cunku riske atmak istemiyorsan sen de bi onlem almalisin
Buseniz_02 laydaakocc hayatım dua ediyorum zaten eşim olacak herif inşallah kendinden emindir diyorum sonra Allah’a havale ediyorum 😄 yani korunma yöntemi değil diyorsunuz ama bu şekil korunuyor ben dahil bir çok kişi yakinimdakiler arkadaş olsun yengem olsun aslında eğer çocuk olucaksa spiraldende olan var o şekil düşün ne bilim işte benimde kafam karışık
Buseniz_02 aysegul_my evet o şekil korunuyorum ya eşim emin oluyor ama ben emin değilim yinede başka bir önlem almak istiyorum
1birannee aysegul_my sadece geri cekilme ile mi korundunuz prezervatif de var mı bende şu anda regl olmadım 5 gün geçti hem geri çekilme hem prezervatif kullanıyoruz çok korkuyorum ya hamileysem diye test alacağım yarın 😞
bkseda @aysegul_my benim kızım 3 aylik doğumdan 60 gün sonra regl oldum geçen hafta tekrar olmam gerekiyor du olmadım Bi korku bastı beni eşim korunuyor ama güvenemiyorum ona test bile yaptım negatifi gördüm kostum 3 aylik igne vurdurdum normalmiş ama regl olmamak 1 seneye kadar dedi ebeler
Buseniz_02 theblackvirgo aleyküm selam hayatuum ya nasipte varmış demek istiyorum ama ne diyim bilemedim tam rabbim bağışlasin annesi ama zormu süreç evet zor süreç kolaylık versin rabbim bende korunucam artık spiralmi nedir