KaynanaYiyen Dokuzkasimbebesi kaç aylık? Kızım da yapıyor aynısını. Ama benimki çok uykusu olduğu halde uyumamak adına yapıyor. Gerçekten nefret ediyor uyumaktan kızım. Ben 17 aydır uykusuzum. 😁😁
Dokuzkasimbebesi KaynanaYiyen 3 aylık olcak 2 gün sonra sürekli sallıyor uykudan uyanacakkende yapıyor kıvranırkende yapıyor
Anatotales Dokuzkasimbebesi benim oğlum da kafasını sağa sola sallayıp beni salla moduna giriyordu zamanla kayboldu çok sevimli oluyorlar :)
Anatotales Dokuzkasimbebesi çok haklısınız ama tedirgin edici olabilir ilk zamanlar titrer gibi yapıyorlar çünkü
Caglab Dokuzkasimbebesi çünkü o bir bebek 😅 hep aynılar istediklerini yapsanda yapmasanda ağlama durumları hep var
elaunverr 2 buçuk aylık bebeğimde aynısını yapıyor sallayarakta uyutmuyorum aslında kucağımda uyutup yatağına koyduğumda kendisini sallıyor normal bi durum galiba
Dokuzkasimbebesi Caglab evet daha 1 gün önce 3 ayı bitiyor çok güzel uyuyor dedim 1 gün sonra uyumamaya başladı saatlerce uğraştırıyor
Caglab Dokuzkasimbebesi valla hep degisicek hiç sabit kalmıyor huyu suyu uykusu herseyi , diş dönemlerinede az kalmıs o dönemler uykusuzluk çekebilirsiniz bir hafta öncesi