eolmez 5 günlük bebeğim var sarılık olmuş ne yapmam gerekiyor şuan her tavsiyeye açığım çok tedirginim bişey olur mu olmaz mı diye 😢
sadeturkvatandasi eolmez sürekli emzirin saat başı, sütünüz yetmiyorsa mama takviyesi yapın başka türlü atlatamazsınız
PervinY eolmez Sık sık emzirme ile geçer merak etme her bebekte oluyor neredeyse. 2 saate bir kabul ederse saat başı emzir. 1 haftada geçti bizimki böyle.
Fndkurdu eolmez bizde yaşadık tek çaresi besleme bol bol yarım saatte bi emzir sütünü iyi çekmeyi öğrendi mi öğrendiysen fazla süt üretimi için sütünüzü sağın her emzirmeden sonra eğer doktorunuz önerirse mama takviyesi yapabilirsiniz
Birisimiki eolmez yeni doğan her bebekte olur. Yapmanız gereken tek şey bol bol emzirmek 2 saate bir mesela. Geçicek merak etmeyin
mervekb eolmez moralinizi yüksek tutmaya çalışın, en fazla birkaç gün kuveze alıp mavi ışıkta tutarlar. Birçok bebeğin başından geçen bi olay,siz kendinizi üzdükçe sütünüz azalır. Çokça emzirin ki sarılık değeri normale dönsün sizin de sütünüz artsın.
Efecim Bol bol emzirmeye çalışın şu an için sizin yapabileceğiniz tek şey ve tek ilaç o. Kendisi acıkınca uyanmaz sizin onu uyandırmanız gerekiyor gece de çalar saat kurun ve emzirin emdikçe düzeliyor. Bizim de ilk başlarda öyleydi tam sınırdaydı yavrum uyanmıyordu. O kadar zor uyandırıyorduk ki. Ama çok şükür sık sık emzirdim hastanelik olmadık çok şükür
aysegul_my eolmez gece beyaz odanin ışığının altinda yatın sabaha kadar ben bi kaç kisiden duydum bunu doktor demiş onlarada ben 4 gece falan ışık açık uyudum yada beşiğinin başina masa lambasi gibi lamba alın takın gozlerine bandaj takın öyle uyusun sık sık emzirin sütünüz var ise yoksa mama takviyesi yapın ben kizima mama verirken bile zor atlattık hastaneye yatmanin ucuna gelmişti işıkla sık mama içmekle 10 günde düzelttim
sweetmom1 Sadece emzir mama verme diyenleri dinlemeyin ben yaşadım 5 gün hastanede kaldık emzirdik sık sık meğer sütüm yeterli değilmiş ben emince doyuyor sanıyordum mama vermeye başladıktan sonra sarılığı geçti