Canimoglummmm066 Kızlar adetim bitmişti bugün . bu akşam banyo mu yaptım az önce tuvalete gittim çamaşırımda biraz lekelenme vardı renk kırmızıya yakın . oruç tutabilir miyim tutamazmıyım karar veremedim
incir-receli Canimoglummmm066 10 gün dolmadıysa adet olalı, tutamazsınız beyaz akıntı görmeden ve kupkuru olmadan gusül alınmamalı beyaz akıntı görmüş müydünüz?
semAlya38 Canimoglummmm066 tekrar gusül alın gelmezse niyetlenirsiniz ama gelirse niyet etmeyin kabul olmaz pembe kahverengi kırmızı leke bile kabul olmuyor
incir-receli Canimoglummmm066 malesef o zaman ama eğer imsak vaktine kadar beyazı görürseniz gusül alıp oruca niyet edebilirsiniz
Canimoglummmm066 incir-receli tamam bekleyeyim biraz olmazsa tekrar güsul alırım teşekkür ederim hayırlı kandiller 😍
Canimoglummmm066 semAlya38 çok teşekkür ediyorum hayırlı kandiller , orucumu tutamazsam bile Allah niyetimi biliyor 🥰
semAlya38 Canimoglummmm066 hayırlı kandiller bende dün tuttum bugün de tuttum ezana yarım saat kala kahverengi leke geldi 😭😀😀 bozmadım bekledim