melikee_80 2.5 aylık bebeğim var sürekli başparmağını ve ellerini emiyor. Sebebi ne olabilir. Açlıktan olabilir mi?
bebelac melikee_80 benim bebeğim de 2 ay 26 günlük ellerini keşfediyorlar oda aynı şekilde bas parmağını emiyor genelde benimki uykudan uyanırken çok yapıyor
HulyaYilmaz41 melikee_80 o aylarda yapıyorlar canım parmagını kesfediyor emiyor bi süre snra bırakmıstı bnm kızım
Cigdem61 melikee_80 merhaba, bebeğiniz parmak emmeyi bıraktı mı acaba ? Benim oğlumda 4.5 aylık 1 aydır emiyor emzik almıyor illa parmağını istiyor.
Yagmuryigit melikee_80 2ay 10gunluguz bizdede aynı durum var bide salyasi çok sizdedemi aynı salya akıtıyor
DenizKusum Benimki de 3. Ayından beri emiyor ve git gide seviye atlayarak avucunu ağzına sokmaya çalışıyor artık 😅 ellerini ve ayaklarını keşfetme döneminde olduğu için engel olmuyorum. Bir yaşına kadar normal kabul ediliyor sanırım. Doktorumuz da önemsemedi
Canimbebegimm11 Bizde 3,5 aylığız emiyor ama emsin istemiyorum görümcem kaynım da hep emmiş genetik mi bırakmazsa diye korkuyorum 😂😂