Caganunannesi Hanımlar çocuğum birden değişti gelen gidenim çok oldu nazarmı bilmiyorum uyumuyor geceleri memede uyuyo beşiğe koyuyprum açıyor gözlerini ıkınıyo bide mırıldanıyor dalmıyor uykuya ne yaptıysam olmadı napabilrim kafayı yiycem gece uyutmuyor hiç
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Caganunannesi gelen gidenim çok oldu Bu salgın hastalıkta mı? Daveti kibar bir şekilde geri çevirmek zor değil
ebrusalihhh Caganunannesi genel de ilk haftadan sonra gaz problemleri tavan yapmaya başlar siz aa çıkardı dersiniz ama daha vardır banyo ve masaj deneyebilirsiniz ama bebem tam 3 ayını doldurana kadar asla 2 saati geçik uyumamıştı gece zaten hiç 10 dk bile uyumazdı bebek dünyaya alışmaya çalışıyor böyle şeyler çok normal
KaynanaYiyen Caganunannesi nazar değil gaz o. Maalesef çıktı dersin ama bitmez yeni bebelerin gazı. Bir de ortalıkta maalesef çok kötü bir salgın var. Lütfen dikkat edin. Anlıyorum misafire gelme denmez. Ama çok yaklaştırmayın ve siz de yaklaşmayın insanlara. Çocuğun bi kırkı çıksın, 2 ayı geçsin öyle gelsinler.
lalbg Caganunannesi işte bazen çıksa da hepsi çıkmıyo o gazın☺️ henüz sindirim sistemi gelişmemiş olduğundan bu tip sorunlar yaşanabiliyor. Bir de bebek daha 11 günlük olduğu için uyumama gibi sorunlar yaşamanız da çok normal neredeyse 21 ay doğru düzgün uyumamıştım🤷🏻♀️ Size tavsiyem ılık duşta masajlar yapın karın ve sırt bölgesine. Her beslenmeden sonra gazını muhakkak çıkarın gece beslenmesinde bile. Uyuyor diye gaz çıkarmamazlık yapmayın.