amine437_ Kızlar 2 aylık bebeğim var kakasını zor yapıyor ve yapamayınca o gün asla yatmıyor ve aglama krizine giriyor bende fitil kullanıyorum zorda kaldım da bu sorun la karşılaşan varmı artk kaka yüzünden dr gitmekten gına geldi
gamze9110 amine437_ canım bende yasadım bu sorunu emziriyosan 10 gune kdr sorun yok ama fitil kullanma alıskanlık yapıo. Sabah ve aksam yarım cay ksıgı zeytinyağ ver. Poposuna da biraz sür. Doktor bana öyle dedi. Kaka cıvıklasana kdr zeytinyagna devam et
Kizimcimmm1 amine437_ kızım 15 aylık hala yaşıyprum kaka gaz asla düzelmedi bende napıcam artık bilmiyoeum
amine437_ gamze9110 zeytin yag edyrdm canım ha tamam ediyor kakasını dedim bıraktm yine aynı sorun lâ karşıladım kakasını sert kabız belli
amine437_ Kizimcimmm1 gerçekten kaka yüzünden hastane evim gibi oldu ya gazmz yok sükür ama 3 gün felan yapamadı mı kabızlıga cevryo ve o zmn hiç yapamıyor şuan kakası sert cıvık deil mama de emiyor sütüm yetmiyor mama desteği de verym anlamdm
Kusbusra bence eğitim araştırma hastanesine gidip orada muayene olun sorun varsa asıl sebebini bulurlar
amine437_ Kusbusra oraya girersem çıkmamam özele de gittim normal dedi fitil verdi çok zorda kalırsan aglama krizne girerse kullan dedi kullandm vallla