nazz1 Bebeğim 3 aylık sütüm çok azaldı, azalan süt artarmı? Ve ne artırır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aryaderin nazz1 o ayda aynı durumu bende yaşadım sakın bunu düşünüp stres yapma olanda gitmesin bazı zamanlarda sütte azalmalar yaşanabilir bu durum düzeliyor bol bol yeşillik ye özellikle dereotu ve su tüket bide her gün duş almaya çalış süt kanalların açılsın
mustkaan nazz1 8-10 tane incir bir su bardağı kuru üzüm bir çay bardağı susam bunları bi tencereye koy üstüne su koy bolca kaynat bardağına alınca içine bir yemek kaşığı pekmez karıştırıp iç canım çok faydalı
berece Neden azaldığını düşünüyorsunuz? Terbiye oluyor diyorlar yumuşadığını düşünerek yazıyorsanız eğer
nazz1 berece çoçuğum doymuyor, sağım yaptım bir kaç defa çok az olduğunu gördüm. Göğüslerimde artık şişmiyor
Aryaderin nazz1 evet düzeldi yumuşak olması sütün olmadığı anlamına gelmez merak etmeyin zaman zaman bunu yaşayacaksınız ama panik yapacağın bişey yok ve bebeğin doyuyorsa hiçbir sorun yok bence siz benim ve tecrübeli diğer annelerin dediklerini dinleyin lütfen ve uygulayın 😘