Biz3kisiyiz_ Merhabalar ekran olmamasına çok sevindim♥️ Bu aylarda zaten max 5-10 dakikadır. Geçici bir süreçte olabilir, oğlum 26 aylık olmak üzere o da bu aralar ilgisiz. Ben birazda mevsime bağlıyorum açıkçası , yazın her sabah parka çıkardık 1-2 saat eğlenirdik, uykudan sonra etkinlik yapardık baya ilgilenirdi . Ama şimdi her gün dışarı çıkamıyoruz ve enerjisini atamıyor, dışarı çıkamadığımız günlerde etkinlik öncesi enerjisini atmasını sağlıyorum, hoplama zıplama dans etme sonra etkinlik setlerine geçiyoruz. Ya da etkinlik öncesi sevdiği bir oyunu oynayın . Size tavsiyem çok fazla oyuncağınız varsa kaldırmanız ve dönüşümlü olarak sunmanız. Yine etkinlik öncesi etrafta oyuncak olmasın. Tv zaten açık değildir ama telefonunuzuda uzak tutun. Odasında çok fazla uyaran varsa farklı bir odaya geçebilirsiniz. Bugün mesela oğlumda simit sarayında oturduk Minika Çocuk dergisi almıştık ordaki etkinliklerden bir kaçını oğlum sıkılmadan yaptı. O zaman dedim kendi kendime ortam değişikliği de önemli . Etkinlik esnasında dokunsal ve sözel olarak iletişim halinde olmaya çalışın , ses tonunuz yüksek ve ilgi çekici olsun . Son çare olarakta ara vermeniz bu süre zarfında da oyuncaklarıyla hayali oyunlar kurmanız . Söyleyeceklerim bu kadar 😃