gzm4748 Bebeğim 3 ay 15 günlük ve memeye yatırınca ağlıyor çok acıkmışsa tutuyor memeyi ve 5 dk emiyor bu durumu yaşayan var mı geçiyor mu😑
umaygami gzm4748 3 ay 20 günlüğüz bize de aynısı oldu 3 gün sürdü.Uyuttuktan sonra uykuluyken emzirmeyi deneyin.Bir de çok fazla uyarana maruz kalınca emmek istemiyorlar dikkatleri dağıldığı için bu ara evdeyiz🫠
sibelkilic gzm4748 gazından dolayı emmıyordur yavas yavas bırakıyor memeyı 2.5 aylıkkenbızım bırKtı 4 ay 6 gun oldu hala emmıyor
aysenm Benmki 5 aylık hala var doğdun dan beri öyle ek gıdaya başlayacağım beni bırakır diye korkuyorum
mzzz 2.5 aylıkken başladı 4 ay 7 günlük olduk hala devam ediyor uykuluyken ve uyanır uyanmaz emiyor bazen karanlıkta emiyor bir ara gündüzleri battaniyenin altında emzirdim ne zaman butecek inan bilmiyorum çok yorucu😪
bebiskolar 4 ay sendromu hayırlı olsun. Benim oğlan da 3 ay 18 günlük bas bas bağırıyor memeye gelince. Sakinken emziriyorum, ağlatmamaya çalışıyorum ya da uyuduktan sonra emziriyorum biraz uyandırıp. Allah yardımcımız olsun
sibelkilic gzm4748 valla bilmiyorum bende sabırla bekliyorum ara ara unutmasın dıye gogsumu verıyorum bana bakıp guluyor emmıyor agzında tutuyor sagıp verıyordum sımdı sütümde azaldı 30 cc zor çıkıyor ıkı gogsumden yıyorum tatlı seyler sutumde bilmiyorum cekıldı
umaygami gzm4748 siz uyanık olacaksınız hiç bişey olmaz aç oldukları için emiyorlar ,ayrıca dünyaya adapte olmaya başlıyorlar bu yüzden de hareketlerimizden korkup irkiliyorlar.İlk 3 ay anne karnında sanıyorlar kendilerini yeni yeni anlıyorlar dünyaya geldiklerini ☺️