2melekannesi42 cennet3534 26 günlük olduk 🩷 tüm zorluklara rağmen cennet kokuları herseyi unutturuyor…
sibelisss1628 semakaya2525 @cennet3534 14 gün oldu 🥰 sürekli meme de ve çok yoruldum sarılıp ağlasak mı 😢
semakaya2525 sibelisss1628 keşke benimkide emse süt sağıyorum ve bacağıma doğum dan sonra ağrı girdi topallıyorum sizlerde böyle durumlar var mı
cennet3534 sibelisss1628 4 günlük benimkide sürekli uyuyor bende aç kalcak diye çok korkuyorum ne kadar kaldırsam da kalkmıyor istediğinde kalkıp 1 saat emiyoe
cennet3534 2melekannesi42 4 günlük gerçekten öyle çok zor geçmişti şimdi kurban olurum ben ona herşeye değermiş
sibelisss1628 semakaya2525 doğumdan sonra vücut ağrıları olur illa ki geçici bi süreç diyelim . Benim ikinci doğum rahim ağrısını hissediyorum hala ve yürürken zorlanıyorum kolay değil vücut ve hormonlar eski düzene hemen girmiyor . Dinlenmeye çalışın
2melekannesi42 semakaya2525 evet sızlıyor bacaklarım ama ben soğuktan usuttugumu düşünüyorum o yüzden ağrıyor sanki
ksky Bizimde 20 gün oldu bunu yazarken şuan memede emiyor götle don gibiyiz ayrılamıyoruz yanımda yatıyor 😅
rony 36.gün ve o kadar zorlandım halen uykuda yok ama geçiyor ağrılarda geçiyor herşeyde benim ameliyatım bile iyileşmedi daha