Cansu_63633 Hanımlar en etkili adet söktürücü nedir tarlusal kullanıyorum ama kaç güne getirir nasıl olur hiç bilmiyorum evde uygulayacağım birşey varmı hemen adet söken nolur yardım edin
Eski9 Cansu_63633 kekik ve ada çayı birebir. Bir su bardağı kaynamış suya 1 dolu çay kaşığı kekik atıp demlendirin bir kaç dakika sonra için bende işe yaramıştı ada cayi da öyle. Çörekotu da işe yarıyor ama onu 1 tatlı kaşığı alıp çiğnemek biraz mide bulandırıcı
yildizmom-2023 Cansu_63633 hamile olmadigindan eminsen adet söktürücü masaj var YouTube de birgebenin günlüğü adet söktürücü masaj yaz cikiyor
gunesinayi0301 Cansu_63633 benim 2 buçuk ay gelmedi soğan kabuğunu kaynatıp iki gün içtim şuan reglim keisn dene derim
Eski9 Cansu_63633 yeni mi dogum yaptınız bebeğiniz kaç aylık acaba hiç adet görmediniz mi acaba ilacı da doktor mu verdi üstelik anlayamadım 😁🙈 kekik yemiyorsunuz çay yapıp demleyip süzüp iciyorsunuz o kdr
Cansu_63633 Eski9 15 ay önce doğum yaptım 😄 adetim çok düzensizlesti spiral vardı kaydı çıkarttık düzelir sandım ama şuan 2 aydiir yani gününde olmuyorum