Bmaidil12 Ya çok merak ediyorum arkadaşlar. Niye herşeyi buraya sorarlar anlamıyorum. Google mı sanılıyor burası. Hani bana göre buraya yazıcağına oraya yazsa önüne çıkıyor zaten
Sibel_33 Bmaidil12 aynen bnde şaşırıyorum diyorum acaba interneti mi yok sonra aklıma geliyor burasıda internetsiz girilmiyor😉😂
Ewrem toplu uygulama alani oldugu icin fikir aliyor arkadaslar herkez bebekli atiyorum en iyi pisik kremi almak istiyorsun bi cok secenek war en iyisini kullanan tecrubeli anneler bilir;)
Bmaidil12 Ewrem söylemek istediğimi bebekler ve bebeklerle ilgili seylerden bahsederek yazmadım örnek veriyim toki hakkında bilginiz var mı diyen gibi gibi
Ssssraa Burası çok kalabalık bir mecra ve neredeyse her şeyi yaşamış kullanmış fikir edinmiş onlarca insan var. İnternetteki bilgilerden ise buradaki bizzat yaşamış insanlardan fikir almayı tercih ediyorum ben şahsen.
Bmaidil12 Ssssraa söylemek istediğimi anlamışsınız bende yazıyorm buraya ama bebeklerle ilgili şeyleri onlar dısında kullananlar için bu postu açtım. Örn toki hakkında bilgi isteyen gibi gibi onu gördükten sonra açtım zaten
MayneymisAltintop Kesinlikle katılıyorum!!! Fikir almak farklı saçma sapan kolay bilgileri buraya sormak farklı. Gerçekten bazen sinir oluyorum
zeynepzeze Bende aynı postları açanlardan sıkıldım. Aşı yaptırayım mı? Bebeğim otizmli mi? Vs vs. Bu konularda doktordan fikir almak daha mantıklı değil mi? Yada önce kendin bir araştırma yapsan 🤦♀️
Bmaidil12 zeynepzeze aynen öyle burda o gibi durumlarda her kafadan bir ses çıkıyor kafa karışıklığı cok yasanıyor